Avís legal i política de protecció de dades


Aquest web és propietat de "Manipulació activa i més serveis, SCCL", d'ara endavant “MAIM GRÀFICS", i té caràcter merament informatiu sobre els serveis que oferim com a entitat Centre Especial Treball d'iniciatives socials, creada amb l'objectiu de facilitar la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat.
El fet d'accedir a aquesta pàgina web implica el coneixement i acceptació dels termes i condicions d'ús.

1.    Titularitat de la pàgina web
El nom del domini www.maimgrafics.com està registrat a favor de "Manipulació activa i més serveis" d'Iniciativa social Centres Especials de treball de Catalunya, amb CIF F67187823 i domicili social en C/Antoni Gaudí 1 de les Roquetes, Sant Pere de Ribes. Telèfon de contacte: 609 413 712 i correu electrònic: info@maimgrafics.com

2.    Propietat intel·lectual del web
Tots els drets de propietat intel·lectual seran exclusius de MAIM GRÀFICS.
Queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i modificació, total o parcial, sense prèvia autorització expressa de MAIM GRÀFICS.

3.    Contingut del web i enllaços
MAIM GRÀFICS no es fa responsable del mal ús que es faci dels continguts o de la informació continguda a pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d'enllaços des de la pàgina www.maimgrafics.com que tindrà una finalitat merament informativa.


4.    Actualització i modificació de la pàgina web
www.maimgrafics.com es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, i la seva configuració o presentació, en qualsevol moment, sense previ avís i sense assumir cap tipus de responsabilitat per fer-ho.

5.    Indicacions sobre aspectes tècnics
MAIM GRÀFICS no assumeix cap responsabilitat derivada de problemes tècnics o errades per la connexió a la xarxa d'internet, o que puguin ser originats per terceres persones mitjançant intromissions fora del seu control. Tampoc no es garanteix l'absència de virus i altres elements que puguin ocasionar danys als sistemes.

6.    Tractament de dades de l’usuari
Quan l'usuari faciliti les seves dades de caràcter personal utilitzant els nostres formularis o correus electrònics, està autoritzant expressament a MAIM GRÀFICS al tractament de les seves Dades Personals per a atendre les seves peticions de serveis.
MAIM GRÀFICS inclourà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de protecció de dades.
MAIM GRÀFICS no cedirà o comunicarà a tercers les dades rebudes sense consentiment exprés de l'usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que ens hagi sol·licitat.
L'usuari podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a MAIM GRÀFICS, responsable del fitxer, ubicat al domicili social abans esmentat en el titol 1.

MAIM GRÀFICS
C/ Cooperativa 83 local
08302 Mataró (Barcelona)

T. +34 609 413 712
info@maimgrafics.com

© 2019 by MAIM GRÀFICS. Tots els drets reservats.