Retolació

de vehicles

Creació de rètols atractius per a vehicles publicitaris.

Els rètols complerts poden ser impresos amb rapidesa i qualitat, mentre que els rètols parcials són més fàcils de crear gràcies a la tecnologia d'impressió i tall.

Assesoramem, dissenyem, produïm i montem els vehicles.

Varietat de vinils pels vehicles.

VINIL DE FOSA

És el vinil indicat per a la retolació en exteriors, de colors molt estables, duradors i resistents a la intempèrie. S’adhereix a qualsevol textura, inclús irregulars, rugoses, etc.
Resultats excel.lents en retolació de cotxes, furgonetes, motos, autobusos amb finalitats comercials o decoratives.

 

VINIL POLIMÈRIC

Consisteix a exercir una pressió de rodets sobre una massa plàstica del color desitjat. Pot extendre’s i enrotllar-se per posteriorment ser aplicat. És una alternativa econòmica al vinil de fosa però no tan resistent a la intemperie, de manera que només es recomana el seu ús en circumstàncies poc severes.
Hi ha diversos acabats: brillant, mat, metàl·lic o texturitzat, sempre atenent a l'ús que s’hagi de donar al vehicle.

 

VINIL MONOMÈRIC
Són de menys qualitat, només recomenables en utilitzacions per a curts periodes de temps.
El seu deteriorament és molt més elevat que en els vinils anteriors, ja que l'estructura química d'aquest material no està estabilitzada. Els vinils monomèrics perden les seves qualitats elàstiques amb certa facilitat, per la qual cosa s’esquerden en poc temps i no són recomenables en exteriors.

VINIL O PEGATINA PER A COTXE, A LA TEVA NECESSITAT
Podem triar formes, tipus de tall, mides, etc. Molt interessant aprofitar aquesta llibertat i poder gestionar en línia adhesius per a cotxe amb la teva imatge comercial o promocional.

Realitzats amb vinil, resistents, duradors i amb màxima capacitat d'adherència. Els dissenys dels adhesius són sempre perfectes, encara que plogui sobre el teu cotxe o faci vent.

VINIL MICROPERFORAT (homologat per a ITV)
Els vinils microperforats estan fets amb una làmina plàstica distribuida regularment per un  patró trepat de mínimes dimensions. Permet exposar dissenys a la seva superfície alhora que és possible tenir visió al seu través ja que presenta un revés de color negre. Indicat per a superfícies transparents, especialment vidres d'aparadors i vehicles. A més, gràcies als seus microperforats, la seva col·locació és molt fàcil. Els vinils microperforats s’usen principalment en publicitat de marques i productes i són molt interessants per la seva versatilitat.

IMAN PERSONALITZAT
Fets amb materials flexibles ultralleugers. Ideals per a campanyes publicitàries per donar més visibilitat al teu eslògan publicitari o logotip. Tant se val si es fan servir per a subjectar la llista de la compra, dibuixos, notes, o recordatoris, etc., l’eslogan sempre quedarà a la vista.

MAIM GRÀFICS
C/ Cooperativa 83 local
08302 Mataró (Barcelona)

T. +34 609 413 712
info@maimgrafics.com

© 2019 by MAIM GRÀFICS. Tots els drets reservats.